Monday, May 24, 2010

terima kasih semua....


aku dh x mcm zaman sekolh lagi. walauppun zaman sekolah amat menyeronokkan bagiku begitu juga dengan situasi sekarang. tugas sebagai pendidik amat berat bagiku walaupun aku belum menjadi seorang guru. Kelemahan yang aku ada belum sempat lagi aku atasi. berbekalkan harapan ibu bapa yang ingin melihat anaknya menjadi guru aku perlu lebih bersemangat.
kata2 ibu masih segar dalam ingatan apabila aku menolak untuk menyambung pelajaran dalam bidang pendidikan. kini aku telah mengenali dunia pendidikan dengan lebih dekat, terima kasih mak. kepada ayah yang selalu memberi sokongan moral, sayang sangat kat mereka. walaupun begitu aku belum mampu untuk berkomunikasi lebih berkesan dengan ayah. sedih jugak kadang2. Ayah lebih suka diam ketika di rumah. Mungkin tiada apa yang ayah ingin katakan. ayah telah memberi banyak kebebasan kepada aku sekarang. adakah ayah sudah yakin aku mampu berdikari?
keluarga aku jugak banyak membantu sepanjang aku belajar. Akak eda la paling banyak kene 'pow'. hehehe. nnt aku akan balas juga jasanya. Bila kau dalam kesusahan mesti dy ada menolong tidak mengira msa dan tempat. Abang2 dan kakak2 yang lain juga amat baik. diorang banyak membantu dari segi semangat dan kewangan.
rakan2 selalu ada di sisi. suka melihat gelagat bermain alat muzik dalam bilik walaupun kadang2 macam zombie. kalau mereka tiada memg hidup ni jadi bosan.
tadak lupa kepada yang istimewa yang selalu menyokong kehendak aku yang kadang aku sendiri rasa tak masuk akal. kerananya duniaku menjadi lebih hijau dan menyerlah. kasutku juga mula bersalin warna kepada warna kegemaranku. cayalah.

No comments:

Post a Comment